MENU

Vrijwilligers in Cranendonck

“Vrijwilligerswerk, de gemeenschap draait er op”, dat hoor je vaak. Vrijwilligerswerk kan je daarnaast ook een mooie kans geven jezelf te ontwikkelen of anderen te leren kennen. Door het doen van vrijwilligerswerk kun je dicht bij huis een bijdrage leveren aan de maatschappij.

De vrijwilligerscentrales in Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en Veldhoven vervullen daarbij een centrale rol. Advies over het werven van vrijwilligers door organisaties, een goed gesprek of test om te weten wat bij je past en een groot netwerk van vacatures en mensen die iets zoeken.

Bij Cordaad Welzijn kun je terecht met alle vragen rondom vrijwilligerswerk. Het is dé plaats waar alles over dit onderwerp samenkomt. Wij bieden:

Vacaturebank

Via onze vacaturebank kun je je inschrijven voor vrijwilligerswerk en vacatures inzien.

Locatie

Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
6021 CK Budel

Openingstijden

Inloopspreekuur op maandag en donderdag van 13.30 tot 15.30 uur en op dinsdag van 10:00 – 12:30 uur voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk.
Een afspraak maken met de Coördinator Vrijwilligerscentrale kan van maandag tot en met donderdag en op verzoek ook in de avonduren via 0495-592557.

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

sociaal werker - vrijwilligers, praktische ondersteuning en taalactiviteiten

T. 0495-59 25 57
M. 06-10 20 84 70
Marlon Korsten

Marlon Korsten

sociaal werker
Heeze-Leende: mantelzorg, vrijwilligers Cranendonck: praktische ondersteuning, vrijwilligers

M. 06 - 20 37 22 37
Terug naar boven