MENU

Jeugd en Jongeren in Heeze-Leende

Het Jeugd- en Jongerenwerk van Cordaad Welzijn ondersteunt de ontwikkeling van jongeren.

Met behulp van leerzame activiteiten en projecten in het middelbaar- en voortgezet onderwijs, wordt al op jonge leeftijd een link met deze doelgroep gemaakt. Zo komen onderwerpen als talentontwikkeling, gezondheid, preventie, onderwijs, social media, groepsdruk, middelengebruik en relatie ruimschoots aan bod. Het streven is dat de inzet van het jongerenwerk bijdraagt aan het volwassen worden van jongeren binnen de samenleving.

Het Jeugd- en Jongerenwerk van Cordaad Welzijn is daarbij het eerste aanspreekpunt voor wie de weg zoekt in zorg- en hulpverleningsland en voor diegene die er zelf even niet uitkomt. Met behulp van professionals en vrijwilligers wordt vroegtijdig ingesprongen en worden zaken opgepakt die noodzakelijk zijn. Daarbij wordt de meest geschikte koers gevolgd, niet het geijkte pad. Als partner van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) worden vragen opgepakt van ouders en jongeren. Met een netwerk in wijk en buurt wordt, samen met netwerkpartners, gewerkt aan de belangen van de jeugd.

Jeugd- en Jongerenwerk Heeze-Leende

Het Jeugd- en Jongerenwerk is er voor allen van 8 t/m 23 jaar uit Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp. Dit geldt ook voor ouders die hieromtrent vragen hebben. Vind je dat er iets moet gebeuren in jouw buurt, heb je een probleem waar je niet uitkomt of zoek je een leuke en nuttige vrijetijdsbesteding? Zoek ons dan eens op, mail, app of bel ons. Zie contactpagina.

Taken Jeugd- en Jongerenwerk

Het Jeugd- en Jongerenwerk richt zich op de volgende werkzaamheden:

Het Jeugd- en Jongerenwerk is partner van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG).

Meer informatie
Locatie
  • Op Straat
  • Op school
  • Jongerencentrum Heeze Dorpshuis ‘t Perron
    Schoolstraat 48
    5591 HM Heeze

Social Creative cloud
Dorpstraat 63
5595 CD Leende

Openingstijden

De social creative cloud is open op afspraak.
Jaap Henst

Jaap Henst

sociaal werker
jongerenwerk

M. 06-20 74 45 20
Quintijn Maas

Quintijn Maas

sociaal werker
jongerenwerk

M. 06-51 86 50 70
Terug naar boven