menu

Vrijwilligerswerk verrijkt je leven!


Van vrijwillige chauffeur tot voorlezer, van maatje tot buurtbemiddelaar. Onze vrijwilligers zijn er voor anderen. Zodat dorpsgenoten (weer) vooruit kunnen, onder de mensen komen en fijn wonen en leven in hun eigen buurt. Cordaad Welzijn telt ruim 1000 kanjers die zich regelmatig inzetten binnen 9 verschillende gemeenten.

En daar zijn we heel blij mee!

verhalen uit het veld

Verhalen uit het veld

Onze vrijwilligers zijn trots op wat zij doen. En terecht! Met kleine dingen kunnen zij al een wereld van verschil maken voor anderen. Benieuwd? Lees dan hun verhalen en die van de mensen bij wie ze over de vloer komen.

Vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Wil jij ook iets betekenen voor een ander, nieuwe mensen ontmoeten? Of iets leren voor nu en later? Laat je dan inspireren door onze eigen vacatures.

Ja die wil ik zien


Niet alleen wij, maar ook andere organisaties zijn blij met een vrijwilliger als jij. Daarom brengen we in verschillende gemeenten lokaal vraag en aanbod samen via onze vrijwilligerscentrales. Je kunt hier een oproep plaatsen, maar ook op zoek gaan naar een leuke vacature die bij je past!

Kijk eens bij de vrijwilligercentrale bij jou in de buurt:

Vrijwilligers Klankbord

Wij vinden het belangrijk om jou als vrijwilliger te betrekken bij onze organisatie en je mening te horen. Daarom hebben we een Vrijwilligers Klankbord. Hierin zitten enthousiaste collega-vrijwilligers met een kritische blik en een hart voor de organisatie. Zij geven ons feedback op onze plannen en lopende zaken en delen signalen vanuit hun werkgebied met ons. Samen vormen zij de stem van alle vrijwilligers.

Wil je meer weten over het Vrijwilligers Klankbord of met ze in contact komen? Dat kan! Mail: mail

Vrijwilligers Klankbord: Jan van Maasakkers, Guus Roijen, Gerrit Coppens, Hetty Vrijsen, Nettie van der Velden, Patrick Sweelssen, Piet van Kempen en Rob Goudvis.

Blijf op de hoogte

Als vrijwilliger bij Cordaad Welzijn ontvang je onze vrijwilligersnieuwsbrief met nieuwtjes over de organisatie, verhalen en nuttige informatie. Heb je hier vragen over, stel ze dan aan je contactpersoon of mail naar mail.

Handige documenten

Voor jou geen gezoek meer:

Vertrouwenspersonen

Informatie over onze vertrouwenspersonen vind je op pagina ‘Over ons

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren