menu

Door buurtbemiddeling kan Wim weer van zijn muziek genieten

Eigenlijk heb ik nu best een goed contact met mijn buren. Grappig hè!


Wim is muziekliefhebber. Zijn buren hielden iets minder van zijn muziek en schakelden buurtbemiddeling in. Hij vertelt over zijn ervaring.

“Ik heb geen onaardige buren hoor, maar ze klaagden erg vaak over mijn muziek. Terwijl ik er al rekening mee hield om hem ’s avonds niet te hard te zetten. Kijk, ik moet natuurlijk wel iets horen hè. Toen hebben zij contact opgenomen met buurtbemiddeling.”

Hoe was dat voor jou?
“Ja wel even wennen in het begin. Kwam er zo’n buurtbemiddelaar over de vloer. Ik was een beetje sceptisch, maar hij luisterde goed naar mijn verhaal. En weet je wat die man zei: “Heb je al eens bij de buren geluisterd?”

En, had je dat?
“Nou nee, dat had ik eigenlijk nooit gedaan. Dus dat ben ik gaan doen en warempel. Toen snapte ik het. Samen hebben we afgesproken dat ik mijn boxen aan een andere muur zou hangen. Dat deed wonderen!”

Wonderen?
“Ja, mijn buren hebben nergens meer last van. En ik kan gewoon op een normale manier van mijn muziek genieten. Eigenlijk heb ik nu best een goed contact met mijn buren. Grappig hè. Dat was nooit gelukt zonder buurtbemiddeling. Dus bij deze: dankjewel!”

Ook iets voor jou?

Lees meer over onze dienst buurtbemiddeling

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren