menu

VeldhovenGezond

Ga naar Healthy Fest
Meld je aan als (Sport) Vereniging of organisatie

Even een terugblik naar 2020, het jaar waar de coronapandemie begon. Een virus dat alles -letterlijk- stopzet. En ons nog steeds in zijn greep houdt. Sindsdien is gezondheid een nog belangrijker onderdeel van de samenleving geworden. Met project Veldhoven Gezond willen we inwoners van Veldhoven inspireren om een (nog) gezondere levensstijl aan te nemen. Doe je mee?

Project Veldhoven Gezond

Uit onderzoek is gebleken dat een gezonde leefstijl vele voordelen met zich meebrengt en mensen hier steeds meer op de hoogte van zijn en het willen verbeteren. Gemeente Veldhoven wil hier ook aandacht voor hebben, daarom is het project Veldhoven Gezond als uitwerking opgenomen in het preventieakkoord.

Gezonde activiteiten voor iedereen
Tijdens het project Veldhoven Gezond zullen drie weken lang gezondheidsacties en actviteiten plaatsvinden met proeftrainingen, acties,cursussen, workshops en voorlichtingen voor alle inwoners van Veldhoven.

Van 4 tot en met 24 april 2022
Met als klapper op zondag 24 april een Healthy Fest in het City Centrum Veldhoven! Het doel van het project is om inwoners, verenigingen en organisaties te verbinden en inspireren tot een gezonde leefstijl.

Wij gaan Veldhoven deze weken compleet in het thema gezondheid zetten. Maar niet zonder uw hulp!

Meld je aan

Vul onderstaande aanmeldformulier vóór 1 februari 2022 in. De vragenlijst bestaat uit meerdere onderdelen. Vergeet niet om alle onderdelen in te vullen en aan het einde op verzenden te klikken, anders worden de antwoorden niet verwerkt.

Het aanmeldformulier:
Zorgpartners en ondernemers
(Sport) Verenigingen en organisaties

Voor de communicatie (o.a. de huis- aan huis krant) hebben wij een logo nodig, bij voorkeur in EPS- of AI-bestand. Stuur het logo naar: mail

Planning

  • Aanmelden vóór 1 februari 2022
  • Vanaf februari start ontwikkeling communicatie (o.a. huis- aan huiskrant)
  • Verspreiding krant 23 maart
  • In maart ontvangen jullie het communicatiemateriaal en draaiboek

Meer weten of op zoek naar inspiratie?
Download hier de vooraankondiging.

Binnenkort zal er ook meer informatie op onze website staan!

Social Media

Volg, like en deel Veldhoven Gezond!
Instagram
Facebook

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren