menu

Veldhoven Gezond

Je wilt je gezondheid verbeteren en lekker in je vel zitten. Maar hoe en waar kan dat in Veldhoven? Ontdek het van 23 maart t/m 20 april bij Veldhoven Gezond. Vier weken lang staat Veldhoven helemaal in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging. Met als afsluiter het bruisende Healthy Fest festival op 20 april! Ben jij erbij?

Volg verschillende workshops, lezingen en proeflessen. Allemaal georganiseerd door lokale verenigingen, bedrijven en organisaties. Vier weken lang. Gratis! Als klapper sluiten we de Veldhoven Gezond weken af met een supertof festival rond het Citycentrum: Veldhovens Healthy Fest! Een hele dag vol gezelligheid, ontspanning en activiteiten om jouw gezondheid een boost te geven!

Bekijk de krant hieronder!

Meer weten?

Bekijk snel alle activiteiten of het programma van Healthy Fest. Of lees onze handige tips rond de thema’s: voeding, beweging, ontspanning, ontmoeting en preventie.

Heb je een vraag?

Dat kan! Stuur je vraag naar mail.

De thema’s

Gezondheid is meer dan een fit lichaam. Als je beter in je vel zit, heb je minder last van stress, is je weerstand beter en slaap je dieper. Ontspanning, zingeving en fijne contacten zijn ook belangrijk om je prettig te voelen.

Daarom kijken we deze weken naar vijf onderdelen: voeding, beweging, ontmoeting, ontspanning en preventie. Deze thema’s vind je ook terug in het programma van deze weken. Wil je meer informatie over een van de onderwerpen? Klik dan hieronder verder!

Healthy Fest

We sluiten de weken feestelijk af met een heus gezondheidsfestival: Veldhovens Healthy Fest! Het Citycentrum wordt omgetoverd tot één groot feest met 4 verschillende pleinen! We hebben een ontmoetingsplein, een ontspanningsplein, een sportplein, en een gezondheidsplein. Zet 20 april in je agenda en vier jouw gezondheid met ons mee!

Bekijk het programma

Veldhoven Gezond

Over Veldhoven Gezond

De projectweken Veldhoven Gezond zijn een samenwerking tussen Cordaad Welzijn, Gemeente Veldhoven en diverse andere belangrijke spelers uit Veldhoven. Samen willen we alle Veldhovenaren stimuleren een gezonde(re) levensstijl aan te nemen en een boost te geven om actie te ondernemen!

Om het thema gezondheid goed op de kaart te zetten komen de actieweken van Veldhoven Gezond ieder jaar terug. We hopen daarmee alle deelnemende partners te stimuleren om deze lijnen de rest van het jaar door te trekken.


Volg, like en deel Veldhoven Gezond!


youtube

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren