MENU

Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende

**Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende (VCHL), onderdeel van Cordaad Welzijn, ondersteunt en adviseert vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en helpt bij het versterken van de lokale samenleving in Heeze-Leende. **

Wij staan klaar om te ondersteunen waar nodig door middel van informatie en advies voor vrijwilligersorganisaties. Daarnaast versturen wij digitale nieuwsbrieven voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk. Vraaggericht worden op maat cursussen, workshops en themabijeenkomsten ten behoeve van deskundigheidsbevordering van vrijwilligers georganiseerd. Ook bemiddelen we digitaal of persoonlijk tussen vrijwilligers en vrijwilligerswerk. En we promoten vrijwilligerswerk onder allerlei verschillende doelgroepen. Je kunt altijd een afspraak met ons maken!

Marktplaats voor vrijwilligerswerk en nog veel meer
De digitale spil van Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende is de website www.goedbezigheezeleende.nu. Dit is dé digitale, sociale markplaats die vrijwilligerswerk toegankelijk maakt voor iedereen die iets wil betekenen voor de bewoners van Heeze-Leende. Tevens is dit dé marktplaats waarop vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en ondernemers elkaar vinden voor vrijwilligerswerk, middelen, netwerken, sponsoring en kennis. Hulpvragers kunnen gemakkelijk een advertentie plaatsen en vrijwilligers kunnen snel reageren en aan de slag met vrijwilligerswerk.

Voor vragen of meer informatie over vrijwilligerswerk in Heeze-Leende, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via 06-25012524 op maandag tussen 13:30 – 15:30 uur of op maandag, dinsdag en donderdag op 06-20372237 ( coördinator Marlon Korsten)


Deel bericht
Ga terug