menu

Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre digitaalVanaf dinsdag 27 april is er weer een nieuw digitaal Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre te bezoeken. Dit keer gaan we in gesprek met Yvonne van Duin en Sophia Aerssens. Zij zijn Zorgtrajectbegeleiders.

Als dementie zijn intrek heeft genomen in je leven verandert álles. Met die dementie komen er ook vele nieuwe contacten waar je mee te maken krijgt. De zorgtrajectbegeleider is er daar één van. Zij is ook juist degene die probeert om toch nog zoveel mogelijk overzicht in je leven te behouden. Zowel inhoudelijk als wat betreft al die nieuwe contacten van hulpverleners.

Een café bezoeken vanuit je eigen huiskamer? Dat kan. Wel jammer dat dat nu op deze manier moet. Maar het is beter dan niets.
Hoe krijg je dit digitale Alzheimercafé op je scherm? Dan kun je op je computer de volgende link aanklikken: In gesprek met Sophia en Yvonne.

Wil je ook de Alzheimercafés van de afgelopen maanden nog eens kijken? Dat kan via: Youtubekanaal. Verder kun je de website van Alzheimer Nederland bezoeken: www.alzheimer-nederland.nl/nieuws/online-alzheimer-cafes.
Hier vind je de landelijke online Cafés. In het filmpje vind je ook nadere informatie over deze hulpdienst voor zowel Waalre als Valkenswaard.

Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre is een activiteit van Alzheimer Nederland. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij een team vrijwilligers. Tevens mede dankzij bijdragen van de gemeenten Waalre en Valkenswaard. De digitale vorm is tot stand gekomen dank zij Schaffels Advies en Projectmanagement.
Wil je graag steeds persoonlijk geïnformeerd worden over onze activiteiten? Neem dan contact op met een van de volgende personen:
Voor Waalre Maria van Engelen, tel. 06 – 25 76 24 01, email: MvEngelen@waalre.nl
Voor Valkenswaard tijdelijk Angeliqie Vervoort, tel. 06 – 57 99 49 04, email: angeliquevervoort@cordaadwelzijn.nlGepubliceerd op 30 april 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren