menu

Het Zorgkwartier: bijeenkomst voor mantelzorgers

Als een naaste de persoonlijke of financiële zaken niet (meer) zelf kan regelen, dan kan een ander dit doen. Bijvoorbeeld als curator, bewindvoerder of mentor. Deze vertegenwoordigt je naaste en beslist over zorg en geld. Dat kan heel prettig zijn. Ontmoetingsruimte Leenderhof (Stichting Valkenhof) en Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseren een bijeenkomst over bewindvoering, mentor en curatorschap.

Het Zorgkwartier

Regelmatig organiseren we ‘Het Zorgkwartier’, een bijeenkomst voor mantelzorgers. Dit keer gaat het over bewindvoering, mentor en curatorschap. Saskia van Boles van bewindvoerderskantoor Probewind zal een interessante presentatie verzorgen en geeft duidelijkheid voor mensen die niet goed weten wanneer je dit kan aanvragen en hoe het met wilsonbekwaamheid zit.

De bijeenkomst is op:

Donderdagavond 30 november 2023
Van 19.30 tot 20.30 uur
Toegang is gratis

Hoe ziet de avond eruit?

We starten de avond met een kopje koffie of thee. Vervolgens zal Saskia van Boles haar presentatie geven. Rond 20.15 uur is er tijd voor vragen en werken we toe naar een afronding om 20.30 uur.

De avond vindt plaats in Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP Leende. Binnenlopen kan vanaf 19.00uur. We ontvangen je graag met een kopje koffie/thee.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

  • Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende
    T. 040 226 55 97
    E. mail

  • Of met Jeanine Verberne
    Coördinator ontmoetingsruimte Leenderhof, Stichting Valkenhof
    E. mail

Tot ziens op 30 november!

Gepubliceerd op 26 november 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren