menu

Tip! Expositie BuitensteBinnen: de zoektocht van Geluk

(8 t/m 26 mei)
Theaterzaal het Scureken

In Heeze-Leende maken leerlingen (10-14 jr) op een creatieve en speelse manier kennis met het thema mentale weerbaarheid. Ze volgen het verhaal van hoofdrolspeler ‘Geluk’. Tijdens zijn tocht gaan de tieners zelf ook op zoek naar antwoorden op hun eigen vragen over zelfvertrouwen, zelfbeeld, gevoelens en emoties.

Jongerenwerk Cordaad heeft deze expositie opgezet samen met gemeente Heeze-Leende. “We vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren al vroeg meekrijgen hoe ze positief om kunnen gaan met gevoelens en gedachten. Vanuit deze basis is het gemakkelijker om met alle veranderingen om te gaan die bij opgroeien horen.”

Ouders/verzorgers opgelet!

Op woensdag 24 mei van 19.30 tot 21.30 uur heb je de kans zèlf de expositie te beleven! Kruip in de leefwereld van pubers, ontdek hun mentale uitdagingen en hoe jij hierbij kunt ondersteunen. Je gaat doen, maar ook luisteren. Onder meer naar Dr. G. Toonen, orthopedagoog en GZ-psycholoog die je meeneemt in deze ontwikkelfase van jonge pubers.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Vul dan het formulier in op de website van gemeente Heeze-Leende. Meld je voor vrijdag 19 mei aan via deze link !

Gepubliceerd op 09 mei 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren