menu

'Het Zorgkwartier'

Op donderdagavond 25 mei 2023 van 19.00 – 20.30 uur organiseren wij ‘het Zorgkwartier’, een bijeenkomst voor mantelzorgers die dit keer over Dementie zal gaan.

programma

Tijdens deze bijeenkomst zal Dana Bruekers, psycholoog bij Valkenhof, ons meer vertellen over dementie. Want wat is dementie nou eigenlijk?
En hoe beleven mensen met dementie de wereld in en om hen heen in de verschillende fases van het dementieproces? Hoe kunnen we gedrag van mensen met dementie begrijpen vanuit de hersenschade die optreedt? En hoe kan de omgeving daarmee omgaan?

We starten de avond met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens zal Dana Bruekers starten rond 19.30 uur. Rond 20.15 uur is er tijd voor vragen en werken we toe naar een afronding om 20.30 uur.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kun je, op eigen kosten, een hapje komen eten in het restaurant van Leenderhof, eventueel samen met de zorgvrager. Tijdens de bijeenkomst is er ook aan de zorgvrager gedacht.

In het kort

Wat : Ontmoetingsbijeenkomst over Dementie
Waar : Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP Leende
Wanneer : Donderdag 25 mei 2023
Hoe laat : 19.00 – 20.30 uur
Voor wie : Mantelzorgers en hun zorgvragers uit de gemeente Heeze-Leende

Graag tot 25 mei a.s.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Heeze- Leende door een e-mail te sturen naar mail

Gepubliceerd op 08 mei 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren