menu

Lezing Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie

Op donderdag 24 november 2022 van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Cordaad Welzijn een lezing over euthanasie. Deze vindt plaats in Dorpshuis ’t Perron in Heeze en wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie, NVVE.

Denken, praten en beslissen over de laatste levensfase is niet eenvoudig. Het liefst schuiven we de dood ver voor ons uit. Aan de andere kant willen we graag de regie zo lang mogelijk in eigen hand houden. Maar dat kan alleen als we tijdig nadenken over wat we wel en niet willen en hierover praten met onze (huis)arts en naasten. Om keuzes te maken en beslissingen te nemen, moet je weten wat kan en wat niet en wat dokters en zorgverleners kunnen doen met jouw wensen en welke wetten en regels belangrijk zijn. Tijdens deze lezing wordt onder meer aandacht besteed aan de (on)mogelijkheden van euthanasie en de rol van wilsverklaringen.

Deelname

Deelname is gratis. Voor de bijeenkomst is Dorpshuis ’t Perron is er plek voor maximaal 20 personen.
Je kunt je opgeven voor de fysieke bijeenkomst door te mailen naar mail
Deze bijeenkomst kun je ook bijwonen via een livestream vanuit je eigen huis. Opgeven hiervoor kan door hier te klikken.

Informatie

Voor informatie kun je bellen of mailen met de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, Björn Roos : 06-51 86 13 54 of mail of Marlon Korsten via 06-20372237 of mail

In het kort

Wat: Lezing Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie
Waar: Dorpshuis ’t Perron in Heeze, Schoolstraat 48 in Heeze
Wanneer: Donderdag 24 november van 19:30 – 21:30 uur
Voor wie: mantelzorgers uit Heeze-Leende
Deelname: gratis

Gepubliceerd op 09 november 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren