menu

Vrijwilligerscentrale Cranendonck zoekt vrijwilligers!

Ook bij de Vrijwilligerscentrale Cranendonck werken vrijwilligers. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers zodat we meer dagdelen open kunnen om nog meer vrijwilligers te helpen met zoeken naar een geschikte vrijwilligersklus. De Vrijwilligerscentrale Cranendonck is gevestigd in De Borgh en is onderdeel van Cordaad Welzijn.

Vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck voeren onder andere de volgende taken uit:
* bemiddelen naar vrijwilligerswerk;
* beheren van het bestand van advertenties via een digitaal systeem;
* contact onderhouden met vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers;
* bijhouden van administratie;
* diverse pr-taken als vacatureoverzicht in de krant en social media.

Wij zoeken vrijwilligers die klantvriendelijk zijn, goed met de computer overweg kunnen, zelfstandig en in een team kunnen werken en voor langere tijd beschikbaar zijn.

Als je als vrijwilliger bij de Vrijwilligerscentrale aan de slag gaat, bekijken we waar jouw talenten en kwaliteiten liggen en daar stemmen we jouw taken op af. Daarbij houden we ook rekening met de tijd die jij beschikbaar bent. Nu zijn onze spreekuren op maandag- en donderdagmiddag en woensdagochtend, maar ook daar kan mee geschoven worden.

Heb je interesse? Kijk dan op www.goedbezigcranendonck.nu (vacature 2124) voor meer informatie of bel/app naar 06-10208470.

Gepubliceerd op 06 oktober 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren