menu

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Na een erg geslaagde sollicitatieprocedure zijn we per 1 aug 2022 drie nieuwe leden van de Raad van Toezicht (RvT) rijker. Wij stellen aan je voor: Mariënne van Dongen, voorzitter RvT, Rian Slenders, lid RvT en Nico Sluiter, portefeuille financiën.

We zijn heel blij met de benoeming van onze drie nieuwe RvT-leden. Zestig kandidaten met stuk voor stuk prachtige CV’s hebben zich aangemeld. De benoemingsadviescommissie, met daarin een lid van de OR, Vrijwilligers Klankbord, MT, twee Raad van Toezicht leden en de directeur/bestuurder hebben acht kandidaten gesproken en voor deze drie kanjers gekozen.

Nieuwe leden die een berg aan (werk)ervaring meenemen, er ontzettend veel zin in hebben en een groot netwerk hebben omdat ze in het werkgebied van Cordaad wonen en/of werken. De Raad van Toezicht heeft het advies van de commissie overgenomen en zijn overgegaan tot benoeming.

Welkom Mariënne, Rian en Nico!


Gepubliceerd op 06 augustus 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren