menu

Vrijwilligerswerk met jouw eigen auto? Word chauffeur bij Automaatje Cranendonck!

Inmiddels is ANWB Automaatje zo’n succes dat we op zoek zijn naar meer chauffeurs. Je kunt als chauffeur zelf aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent en of je korte of juiste verre ritten wil rijden.

Vervoer naar de huisarts of familie

ANWB AutoMaatje kan voor verschillende doeleinden worden ingezet: een bezoek aan de huisarts, de kapper, een familielid of naar een activiteit. Door deze vervoersdienst kan iedere inwoner van A naar B worden gebracht door een vrijwillige chauffeur uit Cranendonck. Maar denk ook aan ritten naar de ziekenhuizen in de regio of een andere zorgverlener. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan.

Via het telefoonnummer 0495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen € 0.35 per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en op maandag én donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur. We rijden voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein.

Vrijwilligers

Zoals al aangegeven is dit vrijwilligerswerk heel flexibel in te zetten als je iets wilt doen voor een ander, maar niet op vaste tijden beschikbaar bent. Je mag ook zelf aangeven hoeveel ritten je wilt rijden per week, of juist alleen overdag, alleen in de avond of juist in het weekend bijvoorbeeld.
Je hebt een leuk contact met degene die je vervoert, deze mensen zijn er oprecht heel blij mee dat jij hen naar een afspraak kunt brengen en ze ook weer netjes thuisbrengt. We kunnen voor alle dagen chauffeurs gebruiken, maar met name voor de woensdag zoeken we nog mensen!

Lijkt het jou leuk om mensen van A naar B te vervoeren en hiermee iets te kunnen betekenen voor een ander? Je kunt zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent, je bent verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht.
Interesse? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn voor meer informatie via 0495-592 553 of stuur een e-mail naar mail.
De eerstkomende 10 aanmelders ontvangen een leuke goodiebag!

Gepubliceerd op 04 augustus 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren