menu

Mindful Walk clinic

Mantelzorg overkomt je en je gaat mee in de situatie omdat …… en die is voor iedereen anders. Maar wat jullie als mantelzorger wel met elkaar gemeen hebben, is dat het vaak veel energie kost en jullie over je eigen grenzen heen gaan.
Het is belangrijk om de balans te houden of weer terug te krijgen. Maar je geeft jezelf daar geen tijd voor. Maar doe dat wel! Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseert veel activiteiten voor de mantelzorgers. Deze keer in samenwerking met Lisette de Wit van Remindset.

Op woensdagochtend 25 mei 2022 vindt er voor de mantelzorgers een Mindful Walk clinic plaats. We starten dan om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Heidecafe, de Plaetse 71A, Heeze.

Deze clinic is een gezellige wandeling en bedoeld voor de mantelzorgers om een keer iets anders te doen. Lekker naar buiten te gaan, even tijd voor hun zelf en weg van huis.

De combinatie van wandelen, mindfulness oefeningen en ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat je meer energie krijgt en je daardoor beter in je vel zit. Meer in het hier en nu leeft. Je krijgt tools aangereikt waar je in je dagelijks leven ook mee aan de slag kunt.

Buiten (in de natuur) zijn, heeft een positieve invloed op je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De combinatie van frisse lucht en even tijd voor jezelf, geeft je veel meer dan je denkt. Het levert iets onbetaalbaars op. Rust, genieten en ontspanning. Bewuster worden van het leven. Gisteren heb je gehad, vandaag heb je en morgen zien we wel weer.

Wil je je aanmelden?
Stuur dan een e-mail naar mail en vermeld daarin jouw naam en contactgegevens.

Voor meer informatie bel je met 06-51 86 13 54 of stuur je een e-mail naar het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via mail.

Gepubliceerd op 30 april 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren