menu

500ste rit voor ANWB Automaatje Cranendonck!


31 maart 2022 reden wij de 500ste rit! Vrijwilligers verzorgen vervoer voor minder mobiele inwoners uit Cranendonck. ANWB AutoMaatje is een landelijk project en is een samenwerking tussen de ANWB, Cordaad Welzijn en de Gemeente Cranendonck.

Vervoer naar de huisarts of familie
ANWB AutoMaatje kan voor verschillende doeleinden worden ingezet: een bezoek aan de huisarts, de kapper, een familielid of naar een activiteit. Door deze vervoersdienst kan iedere inwoner van A naar B worden gebracht door een vrijwillige chauffeur uit Cranendonck. Maar denk ook aan ritten naar de ziekenhuizen in de regio of een andere zorgverlener. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan.

Via het telefoonnummer 0495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen op dit moment vanwege de hoge benzineprijzen € 0.35 per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en op maandag én donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur. We rijden voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein.

**500ste rit **
Op 31 maart is de 500ste rit gereden vanaf de start op 15 september 2021! Dat mag met recht een succes genoemd worden. Vijftien chauffeurs hebben deze ritten gereden en vier vrijwilligers verzorgden de planning van al deze ritten.

Lijkt het jou leuk om mensen van A naar B te vervoeren en hiermee iets te kunnen betekenen voor een ander? Je kunt zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent, je bent verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht. Interesse? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn voor meer informatie via 0495-592 553 of stuur een e-mail naar mail

Gepubliceerd op 04 april 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren