menu

Nieuw in Eersel: inloopspreekuur!

Ben je op zoek naar ondersteuning, maatjes, hulp of vrijwilligerswerk. Kom naar het inloopspreekuur!

Cordaad Welzijn opent woensdag 6 april een inloopspreekuur in de bibliotheek in Eersel. Bewoners van Eersel met vragen op het gebied van welzijn kunnen hier vrijblijvend binnen lopen.

Kun je als mantelzorger wel wat ondersteuning gebruiken? Wil je meer sociale contacten of een maatje? Misschien zoek je hulp met formulieren of administratie? Ben je op zoek naar dagbesteding? Of wil je met gelijkstemden praten over een bepaald onderwerp? Kom dan langs!

Ook als je als vrijwilliger iets wilt betekenen voor een ander kun je bij ons terecht. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat bij jouw situatie past.

Wanneer kun je binnenlopen?
Iedere eerste woensdag van de maand zijn wij aanwezig in de bibliotheek in Eersel, van 10.00 tot 11.30 uur. De eerste is dus op 6 april. Zien we je daar?

Op afspraak kan ook
Heb je wel een vraag maar lukt het niet om naar het inloopspreekuur te komen? Dan maken we gewoon een afspraak. Mail naar eefjeheesterbeek@welzijndekempen.nl of bel 06-58797156

Gepubliceerd op 10 maart 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren