menu

19 november - Dag van de ondernemer


Geslaagde Vrijwilligerswaardering 2021

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet heeft de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Cordaad Welzijn, in opdracht van de gemeente Heeze-Leende weer de gemeentelijke Vrijwilligerswaardering mogen uitdelen.

Dit jaar is er voor gekozen om deze waardering te koppelen aan de Meesterlijke Fiets- en Wandelroutes die de gemeente rijk is. Dit zodat de vrijwilligers, individueel of met partner of klein groepjes mede-vrijwilligers een (deel van de) route(s) kon wandelen en/of fietsen. Ondernemers op deze route zijn benadert en hebben allemaal een mooi aanbod vormgegeven zodat de vrijwilliger tijdens het wandelen of fietsen gebruik kon maken van dit aanbod.

Er zijn zo’n 70 verenigingen/organisaties uit Heeze-Leende die hun vrijwilligers via deze waardering in het zonnetje hebben gezet!

Zonder medewerking van Recreatief Heeze-Leende, de Coop Sint Jan in Leenderstrijp, het Brouwershuis in Leende, Brasserie de Broeders in Sterksel, Zorglandgoed ’t Huisven in Heeze en de Gemeente Heeze-Leende had deze vrijwilligerswaardering dit jaar niet tot stand kunnen komen.

Daarom willen we deze ondernemers op de Dag van de Ondernemer nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage om al die vrijwilligers te waarderen voor hun inzet. Omdat wij zowel de inzet van al die vrijwilligers als van de ondernemers zo waarderen!

Gepubliceerd op 18 november 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren