menu

‘Smul het gedicht’ met Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende

Op donderdag 20 oktober 2022 van 11:00 tot ongeveer 14.00 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende een fietstocht speciaal voor Mantelzorgers en hun zorgvragers.
Halverwege de fietstocht zal geluncht worden in ’t Brouwershuis in Leende. Het uitstapje bied je, naast ontspanning, ook de kans om desgewenst je verhaal te delen met gelijkgestemden.

We krijgen voor deze activiteit de aanwezige duofietsen uit Leende, Sterksel en Leenderstrijp in bruikleen en de riksja’s van St Fietsen Alle Jaren Heeze, zodat tijdens deze fietstocht de minder mobiele zorgvrager ook mee kan genieten van het moois van Heeze-Leende. Wil de zorgvrager zelf mee fietsen dan kan dit natuurlijk ook.

De route in het kort

Combineer natuur met cultuur en culinair genieten tijdens deze poëtische fietstocht. Deze mooie fietsroute, in een lint van ongeveer 28 km, door Heeze-Leende biedt ‘Ruimte voor Meesterwerken’ te midden in de prachtige natuur. De dorpskernen stralen gezelligheid en historie uit en zijn toebedeeld met leuke terrasjes en meesterlijke restaurants. Voor meer informatie over ‘Smul het gedicht’ klik hier.

Aanmelden

Aanmelden voor de fietstocht kan door vóór 6 oktober een e-mail te sturen naar mail of bellen naar: 06-51861354. Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Wil je met je zorgvrager samen fietsen? Dan hebben we 3 duofietsen ter beschikking. Verder zijn er nog 3 zitplaatsen voor zorgvragers die niet mobiel genoeg zijn om zelf te fietsen. Wil je gebruik maken van een van deze plekken reserveer dan snel: hierbij geldt vol is vol.

In het kort

Voor wie: mantelzorgers en hun zorgvragers uit Heeze-Leende
Waar: verzamelen bij ’t Perron om 10:45 uur
Wanneer: donderdag 20 oktober 2022
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Deelname: gratis

Gepubliceerd op 22 september 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren