menu

Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende; voor al het vrijwilligerswerk in Heeze-Leende

Veel mensen in Heeze-Leende doen vrijwilligerswerk en de meesten die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, vinden zelf een leuke plek of worden gevraagd door een organisatie. Maar er zijn ook mensen die de weg niet zo goed weten of de drempel niet over durven.

Voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk, maar nog geen idee heeft van de mogelijkheden of daarbij ondersteuning zoekt, is er de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Cordaad Welzijn. We helpen mensen op een aantal manieren.
Je kunt zoeken naar vrijwilligerswerk via www.goedbezigheezeleende.nu waar je ook direct zelf kunt reageren op de vacature die je leuk vindt of we maken een afspraak om samen de mogelijkheden van vrijwilligerswerk te ontdekken. Heb je iets meer ondersteuning nodig, dan helpen wij bij het bellen naar organisaties en indien nodig gaan we mee voor de kennismaking met de organisatie. Is er geen geschikte vacature beschikbaar via de website? Geen nood, op basis van jouw talenten en kwaliteiten benaderen we organisaties of er een plek te creëren valt.

Meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk binnen Heeze-Leende? Neem vrijblijvend eens contact op!
Telefoon: 06 20372237 (op maandag, dinsdag en donderdag)
E-mail: mail

Gepubliceerd op 09 september 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren