menu

2021: Jaar van de vrijwilliger

2021 is uitgeroepen tot het Jaar van de Vrijwilliger. Om te vieren dat we met elkaar Nederland en dus ook Heeze-Leende maken. En om iedereen te inspireren om ook mee te doen! Ook in het Jaar van de Vrijwilliger willen we onze waardering laten blijken aan al die vrijwilligers die de gemeente Heeze-Leende mooier, actiever, sportiever, creatiever, boeiender, bloeiender, interessanter, zorgzamer, wijzer enzovoorts, enzovoorts maken!

Om alle vrijwilligers uit de gemeente Heeze - Leende te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar heeft Cordaad Welzijn wederom de gemeentelijke Vrijwilligerswaardering samengesteld.
In samenwerking met lokale ondernemers uit de gemeente Heeze-Leende kunnen zij één keuze maken uit een aantal mogelijkheden. De verschillende mogelijkheden zijn te vinden op de aangevraagde bon.

Wat moet je als vrijwilliger uit de gemeente Heeze-Leende hiervoor doen?

Via het bestuur van de vereniging waar je vrijwilligerswerk doet, kun je doorgeven dat er weer bonnen kunnen worden aangevraagd voor de Vrijwilligerswaardering. Het bestuur van jouw vereniging kan de kaarten dan aanvragen vanaf 1 juli t/m 31 juli 2021 via www.goedbezigheezeleende.nu onder de kop ‘Waardering’.

De Vrijwilligerswaardering kan verzilverd worden van 1 september 2021 t/m 31 oktober 2021.

Voor meer informatie kijk je op onze website www.goedbezigheezeleende.nu of bel op maandag, dinsdag of donderdag met de coördinator van de Vrijwilligerscentrale Heeze Leende Marlon Korsten via 06-20372237 of stuur een e-mail naar mail

Gepubliceerd op 23 Juni 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren