menu

Rozen in corona-tijd!


Bekijk de video! Bloemen Cordaad Welzijn

In deze bijzonder corona-tijd wil Cordaad Welzijn, met als initiatiefnemers Anneloes Verhoeven en Marian Gruiters van team buurt en wijk iedereen in Veldhoven stimuleren om elkaar, op een eenvoudige wijze, positieve aandacht te geven! Om deze actie te laten slagen hebben we JOU nodig!

Cordaad Welzijn start in de week van 8 maart met het geven van 500 rozen aan inwoners van Veldhoven in alle wijken. We willen daarmee een kettingreactie starten, die door zoveel mogelijk mensen opgevolgd wordt.
Het is de bedoeling dat elke ontvanger van een roos een blijk van aandacht geeft aan een andere inwoner. Aan de buurman, de overbuurvrouw, een oud-collega of wie dan ook. Denk aan een kaartje, een gebakje of een tekening et cetera. Natuurlijk hoef jij niet te wachten totdat je een roos krijgt, je kunt ook zelf initiatief nemen om een Veldhovenaar te verrassen. De ontvanger geeft op zijn of haar beurt weer iets aan een andere inwoner waardoor in een korte tijd steeds meer mensen aandacht aan elkaar geven.

Wanneer elke ontvanger van ‘aandacht’ zijn aandacht doorgeeft aan meerdere mensen, zal er een domino effect ontstaan, waardoor in korte tijd veel mensen van Veldhoven betrokken zijn bij deze positieve actie en dus aandacht ontvangen en aandacht geven.
Zo kunnen we er in Veldhoven voor elkaar zijn!

Door jouw actie te delen op social media kunnen we het positiviteitsvirus verspreiden en deze zichtbaar maken. Tag ons bovendien op team_buurt_wijk_veldhoven op Instagram of Facebook.

‘Aandacht voor elkaar’

Gepubliceerd op 25 februari 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren