menu

Vervoer nodig? Maak gebruik van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende!


Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen, of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ritje naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar óók naar een vriend(in) om weer eens lekker op de koffie te gaan. Dit tegen een onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer.

Zo werkt het
Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met het planbureau van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende. De planners zoeken dan een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant.

Ritje nodig?
Mail je verzoek naar mail of bel met telefoonnummer 06 57 38 43 07. We zijn bereikbaar op dinsdag- en donderdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur.

AutoMaatje worden?
We zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs die ons een handje kunnen helpen bij het vervoeren van minder mobiele inwoners!
Als vrijwilliger vervoer je met je eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.

Help je mee? Bel ons dan op 06 57 38 43 07 of 06 20 37 22 37 (coördinator AutoMaatje Heeze-Leende) en we plannen een kennismaking in!

Gepubliceerd op 09 januari 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren