menu

Speurtocht door d'Ekker in Veldhoven


Beste inwoners van Veldhoven,

Sommige van jullie hebben het misschien al voorbij zien komen? Nu is het dan zover! Vanaf 21 Mei t/m 18 juni hebben wij een speurtocht georganiseerd door de wijk d’Ekker. Wijkbewoners hebben via een facebookactie de mooiste plekjes van d’Ekker ingestuurd, de tien plekken met de meeste inzendingen zijn verwerkt in de speurtocht. We hebben voor vier verschillende leeftijdscategorieën een route uitgezet. Je hoeft je voor de speurtocht niet aan te melden, je kan tussen 21 mei en 18 juni de speurtocht lopen door te starten bij één van onderstaande startpunten. Voor de doelgroep kinderen en jongeren wordt op 27 mei een georganiseerde tocht gelopen. Hier kun je je voor aanmelden via de website van Sjors Sportief.

Wanneer
Vanaf 21 mei t/m 18 juni!

Startpunten
1. Kinderen - MFA-Midden (ingang school)
2. Jeugd - Jongerencentrum Odeon
3. Volwassenen - MFA-Midden (ingang school)
4. Ouderen - Oktober/Merefelt (kwiek beweegroute)

LET OP! de routes hebben verschillende kleuren
• Kinderen: Paars
• Jongeren: Rood
• Sportieve: Blauw
• Ouderen: Kwiekroute

Bij het startpunt van de kinderen, jongeren en de sportieve route zullen qr-codes hangen, als je deze scant krijg je precies te zien wat en hoe je de speurtocht moet gaan lopen. Bij de ouderen route hangen geen qr-codes. Deze route start bij Oktober/Merefelt, hier kun je bij de balie een boekje ophalen om de speurtocht te gaan lopen.

Spelregels
Bij elk startpunt hangen qr-codes, als je deze codes scant staat er precies wat je gaat doen! Tijdens het lopen van de speurtocht beantwoorden jullie leuke vragen en doen jullie verschillende opdrachten. Er vallen per route verschillende leuke prijzen te winnen. Wat deze prijzen precies zijn zullen wij later nog bekend maken, dus hou de socials en de website in de gaten!

Gebruik qr-codes
1. Ga op jouw telefoon naar de app: camera
2. Houd de qr-code voor jouw camera
3. Zet jouw 4G aan
4. Je krijgt dan een melding: open de qr code
5. Als je hierop klikt kom je bij het pdf met opdrachten uit.

Prijzen
Wat moet je doen om kans te maken op een van de prijzen? Stuur de antwoorden van alle opdrachten in naar activiteiten@cordaadwelzijn.nl. Uit de inzendingen met goede antwoorden worden drie winnaars per categorie geloot. De winnaars worden later via social media bekend gemaakt.

Meer informatie of vragen
Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Cordaad Welzijn via mail of telefoonnummer 040 253 3443

We kijken uit naar jullie inzendingen en we wensen jullie veel plezier en succes!

Namens Cordaad Welzijn
Stagegroep leergemeenschap Avans Hogeschool.

Gepubliceerd op 21 mei 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren