menu

Hulp bij administratieve zaken

Heb jij hulp nodig bij jouw administratie of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Maak een afspraak bij het Administratiecafé Cranendonck!

Het Administratiecafé is bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die zelf geen beschikking hebben over een computer en printer kunnen bij ons terecht. Naast hulp bij het invullen van formulieren kunnen mensen ook bij ons terecht voor meer informatie over bestaande voorzieningen. Niet altijd maken mensen gebruik van de ondersteuningsmogelijkheden die voorhanden zijn, waardoor zij bijvoorbeeld financiële bijdragen laten liggen.

Het Administratiecafé werkt op basis van het maken van een afspraak.
Om een afspraak te maken kun je op maandag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur telefonisch contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, telefoon 0495-59 25 53.

Het Administratiecafé is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlon Korsten, 06-20372237 of stuur een e-mail naar marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.

Gepubliceerd op 29 april 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren