menu

Ontmoet elkaar bij Inzicht


Heb je moeite met je zicht?
Wil je anderen ontmoeten met een visuele beperking?
Kom dan naar Inzicht, een groep vol Brabantse gezelligheid!

Lekker samen

In Valkenswaard is een ontmoetingsgroep voor blinden en slechtzienden, genaamd Inzicht. Al meer dan 10 jaar zorgen vrijwilligers twee keer in de maand voor een gezellige middag voor mensen met een visuele beperking. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en beperkingen.

We starten altijd met een lekker kopje koffie of -thee, uiteraard met iets lekkers. Ondertussen kletsen we gezellig en wisselen ervaringen uit. Daarna gaan we iets doen wat jij en de anderen graag willen, bijvoorbeeld sjoelen, kaarten, quizzen of creatieve activiteiten. In december verzorgen onze gastvrouwen een speciale kerstlunch.

Praktisch

De bijeenkomsten vinden iedere 2e en 4e donderdag van de maand plaats.

  • Van 13.30 tot 16.00 uur
  • In de Koningszaal van de Ontmoetingskerk
  • Julianastraat 12 in Valkenswaard

Kun je niet zelf komen? Dan halen vrijwilligers je op en brengen je na afloop weer thuis. Ook mensen van buiten Valkenswaard zijn welkom, maar dan moet je wel zelf voor vervoer zorgen. Voor deze middagen vragen we een bijdrage van 5 euro. Voor het halen en brengen 3 euro.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Neem dan contact op met Ella Cornelissen, 06 23 25 23 48 of stuur een e-mail naar mail

Of kom langs bij Cordaad Welzijn!
We zitten in de Bibliotheek van Valkenswaard gelegen aan de Hofnar 12. We zijn open van 09.00 tot 12.30 uur.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren