menu

Vrijwilligerscentrale
Cranendonck

Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.

Goed voor je gezondheid

Wist je dat onderzoek uitwijst dat vrijwilligerswerk zelfs goed is voor je welbevinden? Niet zo gek, want veel mensen vinden het fijn als ze van betekenis kunnen zijn voor een ander. En zich nuttig kunnen voelen. Door een ander te helpen help je dus ook jezelf!

Een goede match

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of wil je juist met een vrijwilliger in contact komen? Dan gaan we voor je aan de slag! We brengen vraag en aanbod tussen vrijwilligers en vacatures bij elkaar. Voor inwoners en vrijwilligersorganisaties in heel gemeente Cranendonck.

Kijk snel op onze vacaturebank!

Ook advies en maatwerk

Je kunt bij ons terecht met alle vragen rondom vrijwilligerswerk. Dit is dé plek waar alles over dit onderwerp samenkomt. We bieden:

  • Bemiddeling
  • Informatie en advies
  • Promotie
  • Deskundigheidsbevordering
  • Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Vrijwilliger worden?

Of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Carrie en ze helpt je graag verder. Bel gerust voor een afspraak!

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

Sociaal werker
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren