menu

Vrijwilligerscentrale
Bergeijk

Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.

Goed voor je gezondheid

Wist je dat onderzoek uitwijst dat vrijwilligerswerk zelfs goed is voor je welbevinden? Niet zo gek, want veel mensen vinden het fijn als ze van betekenis kunnen zijn voor een ander. En zich nuttig kunnen voelen. Door een ander te helpen help je dus ook jezelf!

Vrijwilligers Centrale Bergeijk koppelt

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of wil je juist met een vrijwilliger in contact komen? Dan gaan we voor je aan de slag! Wij brengen vraag en aanbod tussen vrijwilligers en vacatures bij elkaar. Dit doen wij voor verenigingen en organisaties in de gemeente Bergeijk.

Kijk voor onze actuele vacatures op www.goedbezigbergeijk.nu. Je kunt hier ook zelf een oproep plaatsen.

Advies en maatwerk

Wij geloven dat het verenigingsleven en al hun vrijwilligers de Bergeijkse samenleving maken. Daarom kunnen zij ook bij ons aankloppen voor advies en trainingen. Zoals hoe je vrijwilligers werft of juist mooie foto’s maakt. Bij potentiële vrijwilligers kijken we naar talenten, ervaring en wensen. Kortom, we zorgen we voor maatwerk.

Vrijwilliger worden?

Of heb je een andere vraag? Neem contact op met Nikki en ze helpt je graag verder.

Contactpersoon:

Nikki van de Moosdijk

Nikki van de Moosdijk

sociaal werker
06 58 78 34 03
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren