menu

Taal
Heeze-Leende

Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé! Daar kun je, onder begeleiding van vrijwilligers, in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen. Je kunt ook met een taalmaatje afspreken.

Het Taalcafé is geen les

Je hebt gewoon gezellige gesprekken om zo de Nederlandse taal beter te leren spreken en te verstaan. Met elkaar beslissen we over welke onderwerpen we willen spreken. Tussendoor doen we een aantal oefeningen en spelletjes. Een mooie aanvulling als opstapje naar verplichte inburgering en/of als je een taalcursus Nederlands aan het volgen bent.

Voor anderstaligen en wijkbewoners

Het Taalcafé is open voor anderstaligen, nieuwkomers en iedereen die interesse heeft om spelenderwijs met taal bezig te zijn. Bijvoorbeeld mensen uit de wijk. Iedere week kom je samen. Onze vrijwilligers van vluchtelingenwerk begeleiden alle bijeenkomsten.

Taalmaatje

Een taalmaatje is een vrijwilliger die je helpt bij het spreken of schrijven van de Nederlands taal (NT2). Je kunt thuis afspreken of op een andere plek. Een taalmaatje heb je in principe voor 1 jaar. Door regelmatig te oefenen ga je snel vooruit! Het team van Vluchtelingenwerk Heeze begeleidt alle taalmaatjes.

Wil je zelf taalmaatje worden? Keifijn!
Neem dan contact op met Angelique. Ze vertelt je er graag meer over.

Meer weten?

Dan kun je ook bij Angelique terecht. Haar gegevens vind je hieronder.

Contactpersoon:

Angelique Vervoort

Angelique Vervoort

directeur-bestuurder Wnd. / teammanager
06 57 99 49 04
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren