menu

Mantelzorg
Valkenswaard

Zorg je voor een ander? Zorg ook voor jezelf! Mantelzorg overkomt je. Mantelzorg is geen baan waar je naar solliciteert. Natuurlijk doe je dit met liefde. Maar toch is het niet altijd makkelijk. Dan is het fijn wanneer je terug kunt vallen op een ander. Wij zijn er met onze vrijwilligers voor jou en degene voor wie je zorgt.

Tijdelijke opvang

Soms ben je zo druk met zorgen dat je te weinig aan je eigen dingen toekomt. Een uurtje wandelen, een keer naar de kapper, die ene boodschap die niet kan wachten. Dan is het fijn wanneer je degene voor wie je zorgt in vetrouwde handen achter kunt laten. Om even op te laden en weer door te kunnen. Wij komen aan huis en letten even op. Of nemen degene voor wie je zorgt mee voor een wandeling. Net wat je wilt.

Behoefte aan een goed gesprek?

Goed voor jezelf zorgen is ook op tijd leuke dingen doen. Of eens je hart luchten bij iemand. Als mantelzorger kan je wereld best klein worden. Wil je even kletsen of iets leuks doen met een maatje? Kijk dan eens bij onze dienst ‘Maatjes & Contact’.

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar ondersteuning voor jezelf als mantelzorger dan kun je bij Mantelzorg Verlicht terecht. Je kunt je bij hen registreren als mantelzorger en deelnemen aan hun programma.

Heb je een vraag over tijdelijke opvang of onze maatjes, bel dan met telefoonnummer 040-2046614.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren