menu

Maatjes en contact
Reusel-De Mierden

Heb je behoefte aan gezelschap of zoek je een maatje om spelletjes mee te doen? Ben je een mantelzorger en wil je even wat ontspanning? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of weet je niet goed hoe? Wij kennen verschillende mensen in het dorp die graag iets met je ondernemen!

Bezoekmaatjes

Je kunt bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks uitwaaien in het park, een winkel bezoeken. Of je blijft lekker thuis om samen te kletsen over wat jou bezighoudt. Net wat je fijn vindt.

Een echte klik

Een maatje kan echt verschil maken. Jij hebt iets om naar uit te kijken en je op te verheugen. Daarom is een klik belangrijk. We doen ons best iemand te zoeken die bij je past, maar je weet het pas echt zeker wanneer je elkaar spreekt. Daar is het kennismakingsgesprek voor. Je maatje komt naar je toe en samen kijken jullie of het past. Klikt het? Mooi! Dan wensen we jullie veel plezier.

“Eerst was ik bang dat we niks te zeggen hadden. Maar echt niet. We bleken allebei van quilten te houden. Nou toen vloog de tijd zo om!”

Joyce, 69 jaar

Maatjesproject

Zoek je iets meer dan samen leuke dingen doen? Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebt? Dan kunnen we je voor een jaar of anderhalf jaar koppelen aan een maatje. Samen werk je stap voor stap aan een thema. Dat kan op allerlei gebied zijn. Bijvoorbeeld omdat:

  • je iemand hebt verloren.
  • je nieuw bent in het dorp en niemand kent.
  • je lid wilt worden van een vereniging of vrijwilligerswerk wilt doen, maar de drempel niet over durft.
  • … vul maar in: er is veel mogelijk.

Ja, ik zoek een maatje

Neem dan contact op met Anouk.
Verwijzers kunnen dit aanmeldformulier gebruiken.

Wil je zelf een maatje worden? Kei fijn!
Anouk vertelt je er graag meer over.

Contactpersoon:

Dianne Coolen

Dianne Coolen

Sociaal werker
06 58 78 93 68
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren