menu

Klussen, vervoer en boodschappen
Valkenswaard

Het kan altijd gebeuren dat je even wat extra hulp nodig hebt. Je hebt je pols gebroken waardoor boodschappen doen lastig is. Je moet naar het ziekenhuis maar hebt geen auto. Je plafondlamp doet het niet en je durft niet op een trapje te staan.

Heb je niemand in je omgeving aan wie je dit kunt vragen? Een kleine beurs? En kun je (nog) niet terecht bij hulpverlenende instanties? Klop dan bij ons aan. Onze vrijwilligers helpen graag een handje mee!

Wat zoek je precies?

Je kunt ons inschakelen voor verschillende klussen, van tuin tot boodschappen. En wanneer je verlegen zit om vervoer. Kijk maar eens! Wedden dat er iets bij zit? Lees meer over klussen en kosten.

AutoMaatje brengt je verder

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Tegen een kleine onkostenvergoeding brengen vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. Het gebruik van ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis. Lees hier hoe het werkt.

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen naar 35 cent per kilometer. We blijven je graag van dienst.

Stel je vraag

  • Handige handen nodig?
    Bel ons op 040 204 66 14. Of kom langs. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

  • AutoMaatje boeken?
    Bel ons op 06 20 86 28 03. Of kom langs op ons spreekuur op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Locatie:
De Hofnar, Hofnar 12, Valkenswaard (ingang bibliotheek)

Vrijwilliger Wil doet graag klusjes voor anderen

“Het geeft mij enorm veel plezier om met een grote rugzak aan ervaring bij iemand te komen en er maar één ding uit hoeft te halen.”

Lees het verhaal van vrijwilliger Wil, 69 jaar

Zelf vrijwilliger worden?

Kei fijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. Ella vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersoon:

Ella Cornelissen

Ella Cornelissen

sociaal werker
040 204 66 14
06 23 25 23 48
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren