menu

Jonge mantelzorgers
Reusel-De Mierden

Wist je dat 1 op de 5 jongeren ook mantelzorger is?

Wanneer je thuis een gehandicapt zusje of broertje hebt, of iemand in je gezin of familie is heel lang ziek, kun jij je best zorgen maken. Je past je vaak, onbewust en ongemerkt, aan de situatie aan. Misschien gaat het je gemakkelijk af, misschien ook niet. Wij zijn er voor je, of je nu zorgen hebt of lekker in je vel zit. Want ook als alles goed gaat is het fijn als iemand even vraagt: “Hoe gaat het eigenlijk met JOU?”.

Ben ik jonge mantelzorger?

Ook als kind of jongere kun je al mantelzorger zijn. Ben je jonger dan 24 jaar en zorg je thuis regelmatig voor je broertje, zusje of (groot)ouder? Help je mee in het huishouden of maak jij je regelmatig zorgen over een gezinslid? Dan ben je een jonge mantelzorger!

Gezellig onder elkaar

Regelmatig organiseren we leuke activiteiten. Met andere leeftijdsgenoten die net als jij thuis rekening moeten houden met iemand. Gewoon lekker plezier maken, afleiding en even samen zijn. Niks moet.

Kijk op Facebook of Instagram voor alle activiteiten in de Kempen waar je aan mee kunt doen.

Meer weten?

Stel je vraag aan Dianne!

Contactpersoon:

Dianne Coolen

Dianne Coolen

Sociaal werker
06 58 78 93 68
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren