menu

Jeugd en jongeren
Bergeijk

Als jongere komt er veel op je af. Heb je een stevige basis dan is het gemakkelijker om met al die veranderingen om te gaan. Onze jongerenwerkers en jeugdcoaches zetten zich in om deze basis te versterken. Preventief en wanneer iemand wat extra hulp kan gebruiken.

Vormen in vertrouwen

We maken contact met jongeren die extra aandacht kunnen gebruiken. En zijn er voor hen die rondlopen met vragen of willen sparren. Via laagdrempelige activiteiten leren we jongeren kennen, bouwen we aan een band. En ondertussen werken we aan: weten wie je bent, wat je wilt, niet wilt en hoe je daarvoor kunt zorgen.

Onze werkwijze

Jongerenwerk doe je niet op kantoor. We bewegen daar waar de jongeren zijn. Op straat, bij verenigingen, online, in parken en op school. We maken contact, een praatje en leren zo iemand beter kennen. Als er dan iets is stappen jongeren ook gemakkelijker op ons af. En andersom. Doordat we hen zien in verschillende situaties krijgen we een goed beeld van de onderlinge samenhang. Als het nodig is komen we ook bij hen thuis.

Join us

Vind je het als jongere lastig om vrienden te maken? No worries: je bent niet de enige! Bij Join Us Bergeijk/Eersel kun je op een leuke manier andere jongeren leren kennen. We gaan bijvoorbeeld naar de bios, spelen spellen of gaan gezellig naar het terras. Ook in Bladel starten we met een groep! Lijkt je dat wat? Kijk dan op www.join-us.nu of stuur een appje naar Olga.

Integrale aanpak

Ook ouders, familie, docenten en anderen die dicht bij een jongere staan kunnen bij ons terecht. Voor advies, preventie, jongerencoaching of training. Omdat je soms gewoon even niet meer weet hoe nu verder. Mocht het nodig zijn, dan hebben we korte lijnen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties. Daarbij kijken we vooral wat het beste is voor de jongere zelf. Op buurt- en wijkniveau werken we samen met onze netwerkpartners aan de belangen van de jeugd.

We geloven dat de beste boodschap van meerdere kanten komt. En gedrag het snelst verandert wanneer de omgeving meebeweegt.

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een bericht . Of vraag het Olga, onze jeugdcoach in Bergeijk.

Contactpersoon:

Olga van Lierop

Olga van Lierop

jongerenwerker
06 19 37 33 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren