menu

Geldzaken en formulieren
Valkenswaard

Soms zie je het even niet meer. Rekeningen stapelen zich op. Of je wilt een toeslag aanvragen maar je hebt nog een heleboel vragen. Dan is het fijn wanneer iemand met je meekijkt.

Precies daarvoor hebben we deze service in het leven geroepen. Met geschoolde vrijwilligers die weten hoe het online allemaal werkt. En welke formulieren je nodig hebt. We geven advies als je even vastloopt. Of we scheppen, samen met jou, orde in je administratie.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Antwoorden op financiële vragen.
  • Samen belastingpapieren doornemen.
  • Formulieren invullen.
  • Aanvragen indienen.
  • Meer inzicht in waar je geld blijft.
  • Leren hoe je een eenvoudige administratie bijhoudt.

Zo werkt het

Neem contact met ons op en stel je vraag. Wij zoeken dan een geschikte vrijwilliger bij jou uit de buurt. Samen kijk je waar je het meest mee geholpen bent. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over regelingen, hoe je deze via internet aanvraagt of hoe je eenvoudig je uitgaven bijhoudt. Gewoon bij jou thuis. Uiteraard vinden we je privacy erg belangrijk.

Heb je een vraag?

Neem vandaag nog contact op met John of Ella! Of kom langs op ons spreekuur in de Hofnar. Als verwijzer kun je dit aanmeldformulier gebruiken.

“Ik had het invullen van die formulieren al een paar weken voor me uitgeschoven. Het was niet veel werk, maar ik zat met zoveel vragen. Kon er maar iemand even meekijken.”
- Irma, 47 jaar -

Contactpersonen:

Ella Cornelissen

Ella Cornelissen

Coördinator Hulpdienst Valkenswaard
040 204 66 14
06 23 25 23 48
John Vlassak

John Vlassak

Coördinator thuisadministratie en Buurtbemiddeling
06 40 99 15 42
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren