menu

Geldzaken en formulieren
Bergeijk

Het is best lastig om je eigen administratie en geldzaken bij te houden. Al die brieven en formulieren, soms per post, soms digitaal. Rekeningen die betaald moeten worden. Ben je ook het overzicht wel eens kwijt? Meld je dan aan bij de Thuisadministratie.

Wij denken met je mee. Je kunt rekenen op gratis begeleiding en ondersteuning van geschoolde vrijwilligers uit de buurt. Natuurlijk vinden we jouw privacy heel belangrijk!

Wat mag je verwachten?

Een ervaren vrijwilliger die naar jou luistert en die helpt om de controle terug te krijgen. Stap voor stap, met duidelijke uitleg en met aandacht voor jouw situatie.

Financiële hulp op maat

De vrijwilliger begeleidt jou in wat nodig is. Bijvoorbeeld hoe jij jouw uitgaven bijhoudt, je administratie ordent. Of welke voorzieningen je aan kunt vragen wanneer je (tijdelijk) weinig inkomen hebt. Daar hoef je niets voor te betalen, dat doen we gewoon zo.

Heb je een vraag?

Wil je weten wat de Thuisadministratie voor jou kan doen? Neem vandaag nog contact op met John! Als verwijzer kun je dit aanmeldformulier gebruiken.

“Ik had het invullen van die formulieren al een paar weken voor me uitgeschoven. Het was niet veel werk, maar ik zat met zoveel vragen. Kon er maar iemand even meekijken.”
- Irma, 47 jaar-

Contactpersoon:

John Vlassak

John Vlassak

Coördinator thuisadministratie en Buurtbemiddeling
06 40 99 15 42
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren