menu

Dagbesteding
Eersel

Seniorensociëteit

Heb je zin om anderen te ontmoeten? Of voel jij je minder thuis bij standaardactiviteiten in de buurt? Kom dan naar de Seniorensociëteit in ‘t Wiekske! Een gezellige tweede huiskamer in Eersel. Speciaal voor ouderen. Onze vrijwilligers heten je van harte welkom!

Het is er gezellig kleinschalig en je kunt met verschillende activiteiten meedoen. We kaarten, rummikuben, zijn creatief bezig, maar gewoon kletsen kan ook. Als je wilt kun je zelfs meelunchen.

Om hieraan deel te nemen is geen indicatie nodig.

Waar is het?

In ‘t Wiekske, de ontmoetingsruimte van ‘de Koperwiek’, Gebroeders Hoekstraat 8 te Eersel.

Hoe ziet de dag eruit?

We houden rekening met de wensen en (on)mogelijkheden van alle deelnemers. Zo kun je allerlei gezelschapspelletjes doen, creatieve activiteiten of gezellig praten. Het is onze bedoeling iedereen een fijne en gezellige dag te geven.

Praktische info

Je bent iedere vrijdag welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur.
Of een dagdeel van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 13.30 uur tot 15.30 uur. Ook kun je aansluiten bij een gezamelijke lunch.

De kosten:

• De gehele dag, met lunch, € 10,-.
• Een dagdeel, met lunch, € 6,-.
• Een dagdeel, zonder lunch, € 4,-.

Je betaalt per week voor hoe lang je bent geweest. Dit is inclusief koffie/thee en materialen. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen en te komen kijken, de koffie staat klaar.

Vervoer

Deelnemers dragen zelf zorg voor het vervoer naar de seniorensociëteit. Mocht dit een probleem zijn, dan gaan we samen op zoek naar mogelijkheden.

Meer weten of aanmelden?

Wilt je meer weten, neem dan contact op met Eefje Heesterbeek. Of loop gezellig binnen op vrijdag in ‘t Wiekske.

Contactpersoon:

Eefje Heesterbeek

Eefje Heesterbeek

Sociaal werker
06 58 79 71 56
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren