menu

Dagbesteding
Bergeijk

Heb je zin om anderen te ontmoeten? Of zoek je naar een zinvolle invulling van je dag? Kom naar het Aquinohuis! Een gezellige ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt.

Heb je een extra steuntje in de rug nodig omdat je wat moeite hebt met je geheugen of heb je een andere (tijdelijk) beperking? Dan is dat geen probleem! In het Aquinohuis word je hartelijk ontvangen.

Leuke activiteiten

Kom gezellig koffie drinken tijdens onze open inlopen. Of laat je creativiteit los op de crea-ochtend. Ook breiliefhebbers kunnen wekelijks terecht. Ben je meer van de techniek? Dan voel jij je vast thuis in het Repair Café waar je allerhande apparaten kunt (leren) repareren. Of bij de ‘Recyclers’ die vol liefde samen spullen demonteren.

Je bent welkom

Het Aquinohuis is een zogenaamde ‘voorliggende voorziening’. Naast alle gezelligheid kun je hier ook terecht voor hulp en voorlichting bij arbeidsintegratie, mantelzorg, eenzaamheid en psychische hulpvragen.

De medewerkers van het Aquinohuis zorgen voor een fijne sfeer waarin je gezien wordt. Je mag zijn wie je bent. En geloof me dat er op zo’n ochtend veel gelachen wordt met elkaar!

Meer weten?

Of heb je een vraag? Nikki vertelt je er graag meer over!

Contactpersoon:

Nikki van de Moosdijk

Nikki van de Moosdijk

Sociaal werker
06 58 78 34 03
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren