menu

Spreekuur DigiTaalhuis Valkenswaard

Wil je graag beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Nederlands leren? Of handiger worden met de computer en internet? Of ken je iemand die hier moeite mee heeft? Kom dan naar het DigiTaalhuis Valkenswaard.

In het DigiTaalhuis helpen we je op weg naar activiteiten of trainingen die bij jouw vraag passen. Veel mensen vinden lezen en schrijven moeilijk. Dat maakt dingen ingewikkeld. Met de trein reizen. Een rekening begrijpen. Een bijsluiter van een medicijn lezen. Of een sollicitatiebrief schrijven. Dit geldt voor mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen. Omdat ze gevlucht zijn, hier werken of voor de liefde naar Nederland zijn gekomen. Maar ook voor mensen die altijd in Nederland gewoond hebben maar lezen en schrijven moeilijk vinden. Bijvoorbeeld doordat ze eerder gestopt zijn met school of ziek zijn geweest. Iedereen is welkom. We helpen graag.

Spreekuur in Valkenswaard

Je vindt het DigiTaalhuis in de Bibliotheek, gelegen aan de De Hofnar 12 in Valkenswaard. Vanaf 23 maart 2023 is er elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur een (gratis) spreekuur. Je kunt er vragen stellen en krijgt er advies.

Buiten dit spreekuur mag je ook altijd een vraag stellen aan Ilse van Gerven, coördinator van het DigiTaalhuis.
Per e-mail: mail of via 06-45209453.

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

Sociaal werker
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren