menu

Wandeling 'Achtereinds Laag' voor mantelzorgers


Op donderdag 21 april 2022 van 10.15 uur tot ongeveer 14.00 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende een wandeling speciaal voor Mantelzorgers. Vanaf de Hut van Mie Pils gaan we een rondwandeling maken van 3,8 km naar het Achtereinds Laag. De route komt uiteraard langs de uitkijkheuvel. “Een mooie bestemming voor natuurliefhebbers” tipt Mari de Bijl die de wandeling voor ons verzorgt. “Vanaf die plek heb je goed zicht op een oeverzwaluwwand. Trek wel goede schoenen of laarzen aan. Op enkele plekken is het wandelpad nog erg nat.”

Aansluitend aan de wandeling zullen we lunchen bij de Hut van Mie Pils.
Het uitstapje biedt je, naast ontspanning, ook de kans om desgewenst je verhaal te delen met gelijkgestemden. Deelname is gratis. Er is plek voor 10 personen om mee te wandelen en lunchen.

Aanmelden voor de wandeling kan door te mailen naar: mail of bellen naar: 06-51861354, op maandag, dinsdag en donderdag vóór 15 april a.s.

In het kort:
Voor wie: mantelzorgers uit Heeze-Leende
Waar: verzamelen om 10.15 uur bij de Hut van Mie Pils, Leenderweg 1, 5583 TC Waalre

Contactpersoon:

Marlon Korsten

Marlon Korsten

Sociaal werker
06 20 37 22 37
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren