menu

Acties!

Tijdens de Veldhoven Gezond weken hebben vele ondernemers en verenigingen een leuke actie. Van een lekker gezond broodje tot het winnen een heuse electrische fiets! De komende weken wordt deze pagina steeds aangevuld, dus houd hem in de gaten!

WINACTIE Citycentrum

Knip de flyer in van de Veldhoven Gezond krant uit en vul jouw gegevens in. Doe de flyer in een inlever box en wie weet maak jij kans op de HOOFDPRIJS EEN ELEKTRISCHE FIETS t.w.v. 2.999,- euro! Of win een van de andere prijzen!
De winnaar van de fiets wordt bekend gemaakt tijdens het Healty Fest op 20 april om 14.30 uur bij het Ontmoetingsplein (Meiveld).

Slim Bezig - Gratis InBody lichaamsanalyse

Gratis InBody lichaamsanalyse waarin gewicht, spiermassa, vetpercentage en het risico op sarcopenie heel nauwkeurig worden geregistreerd. Vrije inloop tijdens de openingstijden. Duur: +/- 10 minuten incl beweegadvies. Geïnteresseerden kunnen tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen. Maandag - vrijdag van 7.00 - 12.00 uur en van 15.30 - 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 8.00 - 12.30 uur. De test duurt 5 minuten, daarna zullen we belangrijkste uitkomsten even samen bespreken en een beweegadvies geven.

Slim bezig

In Shape Afslankstudio - Gratis proefles in infraroodcabine of vacushaper

In Shape is voor vrouwen, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen. Wij bieden een totaal pakket aan van beweging, voeding en begeleiding. Op afspraak in de studio gevestigd te Meerhoven. Sporten in onze cabines/vacushaper is geschikt vanaf 16 jaar.

In Shape Afslankstudio

Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck van Eugenie Dieben - gratis intake en onderzoek

In een half uur kan ik samen met je onderzoeken of je klachten aan rug, nek, bil of been met Oefentherapie Mensendieck te behandelen zijn.

Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck van Eugenie Dieben

Marlene Coaching - 30 minuten gratis coaching sessie:

Ontdek hoe coaching jou kan helpen om vanuit je eigen kracht te leven. In 30 minuten sparren we samen wat voor jou een stap is naar meer rust en geluk. Aanmelden kan via info@marlenecoaching.nl

Marlene Coaching

Sondervick College - Sportcontainer op ‘t Sondervick

Sport is een lifestyle geworden. Mensen sporten zoals zij zelf willen, op wisselende momenten, verschillende plekken en met steeds andere regels. Een omgeving moet blijven uitdagen en veranderen om te stimuleren tot bewegen. Daarom wordt speciaal voor de leerlingen van het Sondervick College de survival sportcontrainer geplaatst. Van 2 t/m 12 april midden op het terrein van Kempen Campus, mogelijk gemaakt door Sondervick College en Gemeente Veldhoven.

Sondervick

Sportcentrum Cardo - Online Coaching Pakket

Voor een challenge die wordt gehouden onder alle personeelsleden van Sondervick College, stelt Sportcentrum Cardo een mooie prijs beschikbaar!

Online Coaching Pakket bestaande uit: • 12 weken traject inclusief toegang tot clubs in Veldhoven en Waalre • 5 Coach momenten • Persoonlijk trainingsschema • Voedingsprogramma

Sondervick

SNS Bank - Gratis Fruit

Gedurende de actie heeft SNS-bank een schaal fruit in de winkel staan. Iedereen is welkom om hiervan gratis gebruik te maken.

Jumbo Veldhoven

Jumbo Veldhoven Pleintjes/Burgemeester van Hoofflaan - Tassenactie

Bij besteding van €50,- ontvangt ut een mooie gratis boodschappentas voorzien van gezonde verse artikelen. Bestaande uit groente om een gezonde maaltijd te bereiden, fruit om te snacken en wat gezonds om te drinken! Actie loopt tot voorraad unieke Jumbo Veldhoven ‘Samen voor elkaar’ tassen strekt. Verkrijgbaar in beide Jumbo’s!

Jumbo Veldhoven

Stichting Centrummanagement Veldhoven-dorp

Ontvang bij besteding van minimaal € 20,00 een gratis sporthanddoek Deze actie loopt van maandag 15 april tot en met zaterdag 20 april. Op = Op!

Jumbo Veldhoven

Albert Heijn - Ah leefstijlcoach

Wil jij gezonder eten, meer bewegen, beter slapen of vaker ontspannen? Het lukt je met de Mijn Leefstijlcoach van Albert Heijn. Kies een challenge die bij jou past en begin vandaag nog!

Albert Heijn

Ouderorganisatie Oktober - Bewegen voor ouderen & Fitgym

Blijf vitaal door te bewegen. Ouderenzorgorganisatie Oktober biedt in de gemeente Veldhoven verschillende beweegactiviteiten aan, speciaal voor senioren, want vitale ouderen wonen langer thuis.

Fitgym (senioren): t Tweespan Zonderwijk (buiten) Mira 2, Veldhoven Maandag 14.30-15.30 Jeu de Boulesbaan Zeelst (buiten) St. Severinuslaan 54, Veldhoven Dinsdag 9.15-10.15 Sporthal Nuvoc (binnen) Korze 80, Veldhoven Woensdag 13.30-15.00 Gymzaal Heikant (binnen) Norenberg 21, Veldhoven Woensdag 15.15-16.15

Bewegen voor ouderen: Dorpshuis d’Ouw School (binnen) Oude kerkstraat 18, Veldhoven Maandag 11.00-11.45 Ontmoetingscentrum d’n Bond (binnen) Rapportstraat 29, Veldhoven Woensdag 8.45-9.30 Ontmoetingscentrum de Ligt (binnen) Ligt 157, Veldhoven Woensdag 10.30-11.15 Wooncomplex Rundgraafpark (binnen) Woensdag en Donderdag 10.45-11.45 Vrijdag 14.00-15.00

All Inn

All In - Honk- of Softbaltraining

Je kunt een paar keer meetrainen bij een van onze teams, alle niveaus zijn welkom. Tijd en locatie verschilt per leeftijdsgroep, we hebben honkbaltrainingen voor alle leeftijdsgroepen en softbal voor volwassenen (dames & heren)

All Inn

Antonis traiteur/slager - Gezonde voeding

Tijdens de looptijd van veldhoven gezond hebben we diverse gezonde maaltijden in onze toonbank staan.

Antonis

Bakker Bart - Broodjes gezond Veldhoven!

Tijdens de looptijd van het project. Voor iedereen

Bakker Bart

Bruna Veldhoven

Wij zorgen gedurende het project voor een mooie presentatie van “gezonde” boeken en tijdschriften in de winkel.

Bruna Veldhoven

Cinema Gold - Super Smoothies

Tijdens de periode van Veldhoven Gezond hebben wij tijdelijk twee Super Smoothies op onze menukaart staan!

Cinema Gold

Dorpshuis dn Bond - Inloop en leuke activiteiten

Diverse activiteiten voor jong en oud. Met gratis kopje koffie/thee erbij. Dagelijks tussen 9:00 en 21:00 uur.

Dorpshuis dn Bond

Gemeente Veldhoven - Opening QR Fit route

Opening van de nieuwe QR Fit route in Zilverackers. Zie voor meer informatie www.veldhovenactief.nl

Gemeente Veldhoven

Hema Veldhoven - Broodje gezond met spa blauw

Hemaatje gezond met spa blauw voor €6,-

Hema Veldhoven

Jamin - lekker snoepen zonder suiker!

Wist u dat we ook ruim 30 varianten zonder suiker hebben! Minder caloriéen en geschikt voor mensen met diabetes.

Jamin

Karin Coppens - Chronisch Pijnspecialist - Luister naar je lichaam Challenge

Online-Challenge. Krijg inzicht in hoe jouw lichaam werkt en welke domeinen invloed hebben op het ontstaan van (pijn)klachten, zodat jij beter naar je lichaam leert luisteren en voor jezelf gaat zorgen.

Karin Coppens

LIS. Foods & Goods - The LIS. Avocado

Proef de smaak van LIS. Foods & Goods met The LIS. Avocado! Geniet van een verrukkelijke toast met smashed avocado, chili flakes, gepocheerde eieren en huisgemaakte pesto. Kom jij gezellig langs?

LIS Foods en Goods

PLUS Van Reijen - Social media exposure + extra AGF aanbieding

Gedurende het project Veldhoven Gezond.

Plus van Reijen

Rousseau chocolade Veldhoven

Suikervrije chocolade, gezondsheidstabletten en suikervrije bonbons.

Rousseau chocolade

Seniorenvereniging PVGE Veldhoven

Het ontmoetingsplatform van de PVGE Veldhoven biedt senioren de mogelijkheid waarde toe te voegen aan hun welzijn.

Seniorenvereniging PVGE Veldhoven

Swove - Bakkie doen

Waar worden de beste gesprekken gevoerd? Precies, bij een bakkie koffie of thee. Meestal gaat dat vanzelf en anders zijn er vrijwilligers die het gesprek op gang helpen. Er is altijd meer dan genoeg te bespreken en daarom komen ouderen graag naar Veldwijzer (Sterrenlaan 15) of Sentrum70 (Handwijzer 34). ‘Bakkie doen’ vindt elke twee weken op woensdag plaats van 13.30-15.00 uur in de Veldwijzer in de oneven weken. ‘Alleen koffie’ is op maandagochtend in de even weken van 10.00-12.00 uur in in Sentrum 70. Een leuk begin van de week.

SWOVE

Woonbedrijf

Gedurende het project Veldhoven Gezond.

Woonbedrijf

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren